Hvad er et Mesh netværk?

Hvad er et Mesh netværk? 1

Mesh netværk – Guiden til trådløst intelligent WiFi

Har du problemer med at få dækket hele dit hus eller virksomhed med trådløst netværk, kan et trådløst mesh netværk være løsningen.
Et Trådløst mesh netværk virker på samme måde som et traditionelt trådløst wifi, dog med mulighed for at udbygge med flere sendere.
Mesh sørger for kontinuerligt at snakke sammen, og skaber den bedste og mest stabile trådløse forbindelse.
Skulle en af senderne eller access points tabe forbindelsen, overtager de øvrige mesh sendere blot området, og brugeren vil intet bemærke.

Netværket tager udgangspunkt i et almindeligt trådløst wifi signal fra dit access point, og herfra fordeler signalet ud til dine mesh enheder.
Det specielle ved mesh enhederne er at de konstant snakker sammen, og vælger den stærkeste forbindelse.

Mesh, Extender eller Repeater

En repeater modtager ét wifi signal og sender dette signal videre. En Mesh enhed vælger derimod selv det stærkeste signal og sender dette signal videre til de enheder som den kan tilbyde det stærkeste signal til.
Med andre ord så er mesh senderen intelligent, hvor en repeater er passiv.

Et WiFi – et login

Har du først oprettet forbindelse til dit trådløse Mesh netværk én gang, vil du opleve en gnidningsfri overgang mellem de forskellige Mesh sendere. Den enhed du benytter vil helt automatisk forbinde til det bedste signal netop der du befinder dig.

Ingen kabler

I modsætningen til et almindeligt access point kræver en Mesh sender ikke en kablet forbindelse (dog er det stadig muligt), men kan forbindes trådløst til dit eksisterende wifi netværk.

Løsningsforslag:

Tager vi udgangspunkt I et typisk et plans hus på mellem 150-200kvm, vil du kunne opsætte en router der hvor din internetforbindelse kommer ind i huset.
Derefter kunne du vælge at opsætte en Ubiquiti access point kablet til din router, og i den anden ende af huset placere en Ubiquiti Mesh.
Den vil kun skulle bruge strøm, men du slipper altså dermed for at trække netværkskabel igennem hele huset.

Skal vi hjælpe dig med en optimal løsning? Kontakt os uforpligtende her!

0

Din varekurv