Tænk netværk i renoveringer, ombygninger og nybyg.

Skal du til at bygge om? Eller trænger hjemmet til at blive renoveret?

Måske er du allerede i bygge tanker, men har ikke helt styr på, hvordan et optimalt kablet netværk og trådløst netværk burde være i dit hjem.

Vi samarbejder med en lang række arkitekter, ingeniører, el-installatører, entreprenører, håndværkere og bygherrer som har brug for rådgivning, sparring og teknisk hjælp i forbindelse med ombygninger, renoveringer og nybyg. Vi har en stor erfaring i at rådgive, planlægge og udføre løsninger til både private og erhverv omkring kablet og trådløst netværk.

Nogle ønsker at el-installatøren står for netværk og WiFi i hjemmet, men har brug for en ”second opinion”. I Andre tilfælde gennemgår vi tegninger og løsningsforslag med de relevante samarbejdspartnere i projektet.

Vi ved ikke noget om at bygge huse, lave køkkener eller lave el-installationer. Men vi ved noget om netværk, WiFi og elektronik.
Derfor samarbejder vi gerne om projekter, hvor vi kan bidrage med erfaring, knowhow og viden for, at alt går op i en højere enhed.

Skal du eksempelvis bygge nyt, men er i tvivl om hvor og hvor mange netværksstik der giver mening, eller i tvivl om hvordan og hvilke access points der skal installeres for, at opnå et godt WiFi?
Tag os med i processen fra start!

Netværk og WiFi er ofte mere brugt i dagligdagen end ens køkken – Alligevel glemmer mange vigtigheden i at få gjort tingene rigtigt og enkelt fra start.
Det er svært, at sætte et access point op hvis kablet ikke er trukket, eller placere ledninger midt på væggen fordi man har glemt, at der skal WiFi i stuen, eller når medarbejderne skal arbejde effektivt i de nye kontor lokaler.

Vi ved præcis hvad der kræves for at tingene fungerer i det daglige, og har blandt andet et tæt samarbejde med elektrikere og arkitekter for, at forventningsafstemme behov og ønsker.

Har du et projekt? Eller kender du et, hvor vi kan bidrage?

Kontakt os for en uforpligtende dialog.
Vi er ikke for store til små opgaver, eller for små til større 🙂

 

Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping
Products you might like
Products you might like
Scroll to Top