Hjælp til installation og indstilling af netværks udstyr.

Det kan være komplekst og udfordrende, at gennemskue hvilket udstyr der skal til for at dække ens behov og ønsker, når det gælder netværk og WiFi.
Det er også derfor vi er klar til en dialog, således vi kan komme med et konkret løsningsforslag, der tager højde netop for jeres ønsker.

Èn ting er valget af det rette udstyr, en anden afgørende ting er, at udstyret bliver indstillet korrekt for at opnå fuld effekt og værdi. Vi hjælper gerne med, at få indstillet og justeret jeres udstyr til at fungere optimalt.

Ikke to ens løsninger

Der er ikke to løsninger som er ens, og dermed også utroligt svært, at give en konkret pris på fysisk installation af netværksudstyr og WiFi.
Ting som spiller ind, når det gælder den fysiske installation kan være:

  • El-installationen – Er der strøm hvor udstyret skal placeres?
  • Netværks installationen – Er der trukket netværkskabler? Er der fejl på dem, eller støj?
  • Fysiske rammer – Er der plads til udstyret? Er der en nuværende opsætning som skal ændres? Er det muligt at trække nye kabler etc.

Vi har en stor erfaring i den fysiske installation, og selvom vi er “nørder” ved vi godt hvordan en skruetrækker fungerer.
Vores know-how gør, vi er meget bevidste om et tæt samarbejde med bl.a. El-installatører som ofte står for den grundlæggende installation. Derfor har vi stor erfaring i at samarbejde om projekter i forbindelse med ny-byg, renoveringer, totalt entrepriser m.m.

Vi sætter en stor ære i at rådgive og vejlede – Den bedste reklame for os, er når Du/I kan fortælle positivt om vores service og løsninger.

Fejlsøgning og optimering af eksisterende udstyr.

Er der allerede opsat udstyr, men fungerer det ikke optimalt, eller har jeres behov ændret sig?
Vi foretager gerne fejlsøgninger og forsøger, at danne os et overblik for at kunne optimere, og samtidig sørge for jeres netværksløsning bliver mere effektiv.

Vi har speciale i Ubiquiti produkter, men har bestemt også erfaring med mange andre producenter.

Vi sammensætter priser på montering og installation efter størrelsen af løsningen.
Det kan være svært, at estimere et tidsforbrug hvis vi ikke har set jeres omgivelser fysisk.

Vi har den simple holdning, at tingene SKAL følges til dørs og nå i mål – Det er vigtigt ikke, at gøre løsninger mere komplicerede end nødvendigt.

Kontakt os for en uforpligtende dialog