Få hjælp til Fejlsøgning, installation og indstilling af UniFi netværks udstyr

Det kan være komplekst og udfordrende, at gennemskue hvilket udstyr der skal til for at dække ens behov og ønsker, når det gælder netværk og WiFi.
Det er også derfor vi er klar til en dialog, således vi kan komme med et konkret løsningsforslag, der tager højde netop for jeres ønsker.

Èn ting er valget af det rette udstyr, en anden afgørende ting er, at udstyret bliver indstillet korrekt for at opnå fuld effekt og værdi.

Vi hjælper gerne med, at få indstillet og justeret jeres udstyr til at fungere optimalt. (Inkl. når man handler hos udstyr hos os)

Indstilling og installation – Ikke to ens løsninger

Der er ikke to løsninger som er ens, og dermed også utroligt svært, at give en konkret pris på fysisk installation af netværksudstyr og WiFi.
Ting som spiller ind, når det gælder den fysiske installation kan være:

  • El-installationen – Er der strøm hvor udstyret skal placeres?
  • Netværks installationen – Er der trukket netværkskabler? Er der fejl på dem, eller støj?
  • Fysiske rammer – Er der plads til udstyret? Er der en nuværende opsætning som skal ændres? Er det muligt at trække nye kabler etc.

Vi har en stor erfaring i den fysiske installation, og selvom vi er “nørder” ved vi godt hvordan en skruetrækker fungerer.
Vores know-how gør, vi er meget bevidste om et tæt samarbejde med bl.a. El-installatører som ofte står for den grundlæggende installation. Derfor har vi stor erfaring i at samarbejde om projekter i forbindelse med ny-byg, renoveringer, totalt entrepriser m.m.

Vi sætter en stor ære i at rådgive og vejlede – Den bedste reklame for os, er når Du/I kan fortælle positivt om vores service og løsninger.

Fejlsøgning og Optimering af Ubiquiti UniFi Udstyr.

Har du problemer med dit Ubiquiti UniFi udstyr? Oplever du ustabilitet i dit netværk, langsomme internetforbindelser eller andre tekniske udfordringer? Fortvivl ikke – COMTEK er her for at hjælpe!

Ubiquiti UniFi er kendt for sin høje ydeevne og fleksibilitet, men som med al teknologi, kan der opstå problemer. Uanset om det er i dit hjem eller på din arbejdsplads, forstår vi vigtigheden af et stabilt og effektivt netværk. Derfor tilbyder vi professionel fejlsøgning og optimering af dit eksisterende Ubiquiti UniFi udstyr.

Hvorfor vælge COMTEK?

  • Stor Erfaring: Vores team af eksperter har mange års erfaring med Ubiquiti UniFi produkter. Vi har dybdegående kendskab til hele produktlinjen og er opdateret med de seneste løsninger og softwareopdateringer.

  • Tilpassede Løsninger: Vi forstår, at hvert netværk er unikt. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger, der passer til dine specifikke behov og krav, hvad enten det drejer sig om en lille hjemmekontoropsætning eller et større erhvervsnetværk.

  • Support til Både Private og Erhverv: Vi har en bred vifte af kunder, fra private hjem til store virksomheder, og vi hjælper dagligt med et bredt spektrum af netværksudfordringer.

  • Proaktiv Optimering: Udover fejlsøgning tilbyder vi også rådgivning og implementering af optimeringstiltag, så du kan få mest muligt ud af dit UniFi udstyr.

  • Kundetilfredshed: Vores mål er ikke kun at løse dine nuværende problemer, men også at sikre, at dit netværk kører problemfrit i fremtiden. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores service.

Uanset om du oplever tekniske problemer, eller blot ønsker at sikre, at dit netværk kører optimalt, er COMTEK din go-to partner. Vi tager os af de tekniske detaljer, så du kan fokusere på det, der er vigtigt for dig.

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit Ubiquiti UniFi udstyr!
Lad os sammen sikre, at dit netværk er så stærkt, stabilt og effektivt som muligt.

 
 
Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shoppen
Calculate Shipping
Scroll to Top