Privatlivspolitik

Privatlivspolitik – indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger – opfyldelse af kontrakt
I forbindelse med dit køb hos COMTEK.DK – (Suhmo Company IVS) har du indtastet en række personoplysninger, herunder særligt
• Dit navn
• Din adresse
• Din e-mailadresse
• Dit telefonnummer
• Dine betalingsoplysninger
• Firmanavn

Disse personoplysninger behandler vi i forbindelse med ekspederingen af dit køb, da det er nødvendigt for, at vi kan opfylde vores del af handlen, samt i en efterfølgende periode på 5år, så du lettere kan handle ved os en anden gang, samt har krav på at gemme handler i forhold til SKAT.
Herefter bliver oplysningerne slettet.
Hvis du har bestilt levering, vil oplysningerne om dit navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse blive udleveret til vores fragtfirmaer, DAO. PostNord samt GLS, med henblik på levering af dine indkøb.

Behandling af personoplysninger – samtykke
Hvis du har sat kryds i boksen ”ja, jeg giver samtykke til, at I må kontakte mig pr. e-mail med nyhedsbreve eller tilbud”, behandler vi din e-mailadresse og oplysningerne om dine køb hos os, indtil det ikke længere er relevant. Det vil i praksis sige, indtil du gør os opmærksom på, at du ikke længere ønsker at modtage e-mails fra os.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du enten gøre ved at benytte linket i bunden af vores e-mails eller ved at kontakte os på info@comtek.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed
Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi anvender tredjeparter til behandling af dine betalingsoplysninger, QuickPay til håndtering af dine køb, og Billy til faktureringen.
Vi har indgået databehandleraftaler med disse databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.
Du kan se mere om QuickPays fortrolighedspolitik her:
https://quickpay.net/terms-of-service
Du kan se mere om Billys databehandleraftale her:
https://www.billy.dk/databehandleraftale/

• Automatisk indsamlede data
Via vores hjemmeside og digitale kanaler indsamler vi data til at optimere brugervenlighed og sikkerhed. Vi benytter forskellige tredjeparts løsninger som automatisk indsamler data til internt brug, for blandt andet at forbedre hjemmeside, markedsføring og kundeløsninger.
Alle besøg på en af de digitale kanaler medfører at vi indsamler oplysninger fra den besøgendes browser. Det er disse data vi benytter til at optimere. Disse tredjeparts løsninger indsamler oplysninger som hvilken browser der benyttes, styresystem, hvad der klikkes på, og hvor de besøgende kommer fra. Samlet er disse data grundlag for øget brugervenlighed og markedsføring.

Vi indsamler blandt disse data fra besøgende.
• IP adresse, browser, styresystem m.m
• Hvilken type enhed – Desktop, smartphone, tablet m.m
• URL der besøges samt henvisningssted (Søgning via Google, fra Facebook etc)
• Geografisk placering
Vi benytter tjenesterne Google Analytics, Facebook-pixel, Albacross som analyse af de digitale løsninger.
Der sendes derfor data mellem vores digitale løsninger til Google Analytics, Facebook-pixel og Albacross. Her fungerer Google Analytics, Facebook-pixel, Albacross som ”databehandler” af data vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.
Du kan se mere om Googles fortrolighedspolitik her:
https://www.google.com/intl/da/policies
Du kan se mere om Facebook-pixel fortrolighedspolitik her:
https://www.facebook.com/privacy/explanation
Du kan se mere om Albacross fortrolighedspolitik her:
https://albacross.com/privacy-policy

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning
Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til
Suhmo Company IVS
CVR-nr.39971836
Solvang 5, 6340 Kruså
Tlf.: 72733140
E-mail: info@comtek.dk
Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet 6 måneder efter, at du har modtaget din vare.
Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.
Hvis du ønsker at klage over COMTEKs behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.