Sammensæt en alarmpakke

Det kan være svært gennemskue hvad det kræver, for at få sammensat det optimale alarmsystem – Vi hjælper dig på vej!

Skræddersy din egen alarmpakke, der passer præcis til dine behov og ønsker.
Er du i tvivl om, hvilken sikkerhedsløsning der er bedst for dig? Ingen bekymring! Vores simple formular guider dig trin for trin igennem og hjælper dig med at tænke dit behov igennem for en samlet tyverialarm løsning fra Ajax alarm.

Start med at udfylde formularen med oplysninger om dit hjem eller din virksomhed. Det tager kun få minutter! Når du har indsendt dine oplysninger, vil vi analysere dine svar og sammensætte et personligt og uforpligtende tilbud på en Ajax alarmsystem, der matcher præcis dine specifikationer.

Hvorfor vælge Ajax? Fordi sikkerhed ikke kun handler om teknologi, men om tillid og tryghed i hverdagen.
Med en tilpasset løsning får du ikke kun en alarm, men en helhedsorienteret sikkerhedsløsning, der sørger for, at du og dine kære altid er beskyttede, og føler trykhed.

ajax   comtek   alarm
Hvid BG   En cobranding Reseller white square source

Få et tilbud på Ajax alarm

Udfyld nogle få spørgsmål og vi kontakter dig med et foreslag til en Ajax alarmpakke ganske uforpligtende

Hvordan sammensætter man en Ajax alarmpakke?

Vælg hvilken Ajax Hub 2 udgave

Udgangspunktet er en Ajax Hub 2 som fungere som hjernen / centralen i dit Ajax alarmsystem. Ajax Hub 2 fåes i forskellige udgaver – Læs vores guide her!

Vælg hvilken Ajax Hub 2 udgave

Vælg mellem DoorProtect, MotionProtect, MotionCam m.m.

Vælg mellem forskellige sensorer til dør/vindue, Pir til at registrere aktivitet, eller MotionCam til at få billeder ved aktivitet. Overvej altid om det skal være muligt at lave “skald” sikring, som betyder du kan bevæge dig rundt, men hvis udefrakommende bryder “Skalden” vil alarmen gå. I daglig tale er “skald sikring” også kaldet “Nat sikring”. 

Vælg mellem DoorProtect, MotionProtect, MotionCam m.m.

Ekstra tryghed med FireProtect m.m.

Som en del af et alarmsystem kan røgalarm være en nyttig ting at tilknytte. Udover røgalarm, er der også mulighed for at vælge en udgave der kan detektere varme og gas. 
Der findes et hav af tilbehør som særlige “knapper”, vand leaks m.m 

Ekstra tryghed med FireProtect m.m.

Beslut hvordan du vil tilkoble og frakoble

Du vil altid kunne tilkoble og frakoble dit Ajax alarmsystem via deres App. Deruodver er der mulighed for at opsætte et KeyPad i forskellige udgaver. KeyPad med og uden chip/tag, eller et betjeningspanel med tousch skærm. Der er også mulighed for at tilknytte en fjernbetjening.

Beslut hvordan du vil tilkoble og frakoble

Sirene inde- og eller ude

Du vil ved alarm altid modtage besked via appen. Du har også mulighed for at opsætte en indendørs, og- eller udendørs sirene. 

Sirene inde- og eller ude
Indkøbskurv
0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til shoppen
Scroll to Top